En we zijn weer gestart! Groep #2 van Netwerkpro Haarlem jaar #2 is een feit.
Met 20 getalenteerde deelnemers, die echt een volgende stap willen op de arbeidsmarkt, gaan we de komende maanden aan de slag. 

In samenwerking met de gemeente Haarlem, Pasmatch en financiering van het Oranje Fonds en Zonta Kennemerland Zuid, kunnen wij deze vrouwen een geweldige kans bieden. Benieuwd hoe wij dit doen? Volg ons via LinkedIn, Facebook en Instagram @netwerkpo!


Kom in je kracht | Empowerment, kwaliteiten en doelen 

Begin september zijn wij in Haarlem gestart met een prachtige, gemotiveerde groep van 20 vrouwen. Deze vrouwen zitten om verschillende redenen in de bijstand en willen hier ontzettend graag weer uit. Met ieder hun eigen verhaal, achtergrond en motivatie zijn zij vol positiviteit en inzet van start gegaan. Vanaf begin af aan is het doorzettingsvermogen en de wil al duidelijk. Een feest om met deze groep te werken!

In de eerste drie trainingen nam trainster Muriel Dalmulder hen mee in empowerment, ken je kwaliteiten en doelen stellen. De groep is open en deelt makkelijk met elkaar. In verschillende werkvormen is er heel hard gewerkt en zijn er al mooie resultaten bereikt. Een aantal citaten van de deelneemsters:

“Ik voel mij weer krachtiger”

“Ik heb zo lang aan anderen gedacht, nu denk ik weer na over mijzelf en wat ik wil”

“Ik heb wel werkervaring maar weet niet goed wat echt bij mij past, dit programma helpt mij daarbij”.

Stap voor stap met focus en aandacht richting het Kanstraject

Wekelijks werken de deelnemers toe naar het moment dat zij een proefperiode gaan lopen bij een lokaal bedrijf in Haarlem. Door de peer to peer werking tijdens de groepstrainingen leren vrouwen van elkaar en kunnen elkaar inspireren en motiveren. Ook de ervaren trainers geven hen belangrijk skills, inzichten en kracht om weer te gaan meedoen op de lokale arbeidsmarkt. Vanaf week 9 maken zij kennis met de lokale werkgevers via bedrijfspresentaties en bezoeken. Met als uiteindelijk doel dat zij vanaf week 12 bij een van deze bedrijven mee gaan lopen.

Bent u een werkgever in Haarlem en opzoek naar nieuw, gemotiveerd personeel? Neem dan contact op met Sabine Nelissen, projectleider regio Kennemerland, sabine.nelissen@netwerkpro.org of Manon Kors, projectcoördinator Haarlem, manon.kors@netwerkpro.org

 

Meld je aan als mentor of mentee

Dan nemen wij contact met jou op voor meer informatie! Inschrijven