skip to Main Content

Een prachtkans op een top baan! NETWERKPRO ZOEKT PROJECTLEIDER

NETWERKPRO Amsterdam – een sociale onderneming die impact wil maken op het gebied van arbeidsparticipatie, duurzaamheid en onderwijs door het creëeren van diverse projecten. Sinds 2015 doen wij dit met veel plezier, passie, reuring en positiviteit. Zowel nationaal als internationaal. Onze organisatie is dan aan ook aan het opschalen, waarbij een sterk, divers en flexibel team meer dan nodig is! Wij zijn daarom opzoek naar een projectleider die een aanvulling is op ons klein dynamisch team.

Wij zoeken iemand die maar één richting kent en dat is: vooruit! Iemand die overzicht houdt, die op een soepele en prettige manier kan coördineren en die in staat is om resultaten te behalen. Heb jij een ondernemende en proactieve instelling, en ben je flexibel en creatief? Droom jij van Europees werken, reizen en veel nieuwe Europese partners te ontmoeten? Engels is voor jou geen probleem en jij begint de dag met volle energie wanneer je weet dat je met veel mensen in contact staat? Lees dan snel verder en solliciteer!

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijke voor de jaarlijkse (of meerjarige) nationale en internationale programma’s die lopen en worden afgerond;
Je houdt overzicht op de planning;
Je stuurt coördinatoren aan en springt bij waar nodig;
Je schrijft en denkt mee aan aanvragen, evaluaties en plannen.

Wat breng je mee?
Een ondernemende, open en flexibele houding;
Een pragmatische instelling, beslissingen durven nemen en prioriteiten stellen passen bij jou;
Communicatieve en sociale vaardigheden;
Een aanpakkers mentaliteit, een proactieve houding en doelgericht;
Kennis van het evalueren van projecten en aan de slag willen met het meten van impact;
Een aantoonbaar netwerk in deze branche is een pré (bijv. sociaal domein);
Stressbestendig en in staat door te pakken wanneer nodig;
Een minimaal HBO- werk- en denkniveau.

Je past goed binnen Netwerkpro als je het als een uitdaging ziet om te werken binnen een groeiende organisatie met een energieke drive en een groeiend sterk netwerk. Sta jij AAN? Kom dan een keer kennismaken.

Wat zijn de voorwaarden?
Startdatum: Per direct/ in overleg, Aantal uren: 24-32 uur per week

Enthousiast?
Stuur een mail met CV en motivatiebrief ter attentie van Arine Huijboom (arine.huijboom@netwerkpro.org) waarin je duidelijk maakt waarom jij de aangewezen persoon bent voor deze functie. Bij vragen over de vacature kun je vanaf vandaag contact opnemen met Arine Huijboom 06-21541000

Back To Top