Bij Netwerkpro creeren wij kansen, leggen wij connecties én maken wij deelnemers zichtbaar. Dit doen wij door actief te netwerken. Afgelopen week gingen we daarom ook op pad. Netwerken gebeurt namelijk vaak in de vroege ochtenduren…

Met onze top pitch trainsters Frouke Kramer ben ik, Sophie, als bezoekster meegegaan naar een netwerkbijeenkomst van BNI. Hier wordt effectief en energiek genetwerkt. De leden houden allemaal een korte pitch van maximaal 1 minuut om hun organisatie te promoten en aan te geven naar welke connecties zij opzoek zijn. Voor mij super leerzaam én handig om nieuwe mensen uit allerlei verschillende branches te ontmoeten.

Vanochtend hebben we met een grote groep Netwerkpro’ers ontbeten en genetwerkt bij de Knowledgemile Morning Meetup. Een interessante bijeenkomst met veel lokale ondernemingen die zich bezighouden met duurzaamheid.

Wil jij ook solliciteren met elkaar en jezelf zichtbaar maken door netwerken? Meld je dan nu aan op deze website of mail naar: sophie@netwerkpro.org voor een vrijblijvend gesprek.

 

Meld je aan als mentor of mentee

Dan nemen wij contact met jou op voor meer informatie! Inschrijven