Ga naar hoofdinhoud

Netwerkpro zoekt bestuursleden (voorzitter, penningmeester)

Wil je maatschappelijk betrokken zijn en zinvol bezig zijn ? We zijn een energiek, multicultureel en multidisciplinair team en nu op zoek naar nieuwe enthousiaste bestuursleden die onze stichting willen ondersteunen. 

Wat doet Netwerkpro? 

NETWERKPRO uit Amsterdam is een sociale onderneming die impact wil maken op het gebied van arbeidsparticipatie, duurzaamheid en onderwijs. En niet zonder succes: in 2018 en 2019 is het programma genomineerd voor een ‘Appeltje van Oranje’, de prijs voor sociale projecten, van het Oranje Fonds. Ook is het programma genoemd als best practice door de Sociaal Economische Raad in de actie-agenda ‘Leven Lang Ontwikkelen’. Het succes is onderschreven door het Verwey-Jonker Instituut (onderzoeksinstituut voor maatschappelijke vraagstukken) in hun kennissynthese over (re-)integratie van vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt (2020). Sinds 2015 doen wij dit met veel plezier, passie, reuring en positiviteit. Zowel nationaal als internationaal.  

Ambities Netwerkpro voor de komende jaren 

De komende jaren willen we onze succesvolle Europese samenwerking op het gebied van duurzaamheid en arbeidsparticipatie verbreden en door-ontwikkelen. Ook de samenwerking tussen private & publieke sector en sociale ondernemingen op het gebied van SROI/ CSR willen we uitbreiden.  

Wat ga jij doen?  

Het bestuur heeft een meedenkende en toezichthoudende taak. Er zijn twee vacatures vrijgekomen door enkele wijzigingen. Graag kijken we samen naar jouw vaardigheden en wensen. Ben jij iemand die als voorzitter de koers van het bestuur uitdraagt? Of heb jij ervaring om de financiële gang van zaken te ondersteunen? 

Tijdbesteding & Voorwaarden 

Het bestuur is gedurende het hele jaar actief en komt gemiddeld vier keer per jaar bijeen voor de bestuursvergadering in aanwezigheid van de directie. De functie bestuurslid is een vrijwilligersfunctie. Derhalve wordt geen salaris toegekend.  

Wat krijg je? 

  • Een enorme dosis voldoening. 
  • Een groot netwerk van betrokken mensen, organisaties, bedrijven en overheden in binnen – en buitenland. 
  • Een nauw team van bestuursleden om samen mee te groeien. 
  • Je ervaart veel betrokkenheid en zeker ook plezier en gezelligheid. 

Heb jij belangstelling? 

Stuur dan een motivatie van maximaal één A4. Deze zomer willen we graag kennis maken met mogelijke kandidaten, zodat je vanaf september mee kunt draaien in het Netwerkpro bestuur 

Je motivatie kun je richten aan Monique Grondijs (bestuurslid) o.v.v. Bestuurslid Netwerkpro 

Eerst meer weten? 

Bel Monique Grondijs 06 51 845 971 

Netwerkpro gaat zorgvuldig om met de door jou verstrekte gegevens 

 

Back To Top