Wij zijn op zoek naar een verantwoordelijke, ondernemende, zelfstandige, gestructureerde, enthousiaste en zeker communicatief sterke nieuwe collega! Iemand die smult van het standaardiseren, beheren en vernieuwen van al onze contacten, klanten en administratieve klussen. En daarnaast ook goed is in communicatie, vooral online en via social media.
Jeuken jouw handen bij het zien van chaos? Denk je in kansen? Lees dan snel verder!


Wat zoeken wij?

Office | Als office-manager ben jij een hele belangrijke schakel binnen ons klein, creatief, vernieuwend en ondernemend team. Je zal het gezicht zijn van ons prachtig kantoor aan de Derde Oosterparkstraat. Je bent verantwoordelijk voor de gehele office; administratie- en contactbeheer, interne processen van aanmeldingen, planningen en contracten, niets is jou te gek! Je bent het aanspreekpunt van alle (oud-)deelneemsters, mentoren, trainsters, gemeentes en partners. Ons grote waardevolle netwerk dient door jou bewaakt te worden!

Communicatie | Netwerkpro is aan het groeien, mede doordat wij goed online zichtbaar zijn. Om nog meer bekendheid te krijgen en het wervingsproces van kandidaten, mentoren en bedrijven nog beter te kunnen uitvoeren, is het van belang dat onze online en offline communicatie optimaal wordt ingezet. Jij bent degene die onze website, instagram account etc voorziet van likeable posts, up to date informatie, blogs en creatieve beelden. Je kan verzorgd omgaan met Social Media. Voor onze trainingen & events zorg jij voor de ‘Netwerkpro uitstraling’. De certificaten, flyers, etiketten en trainingsmaterialen zijn aan jou toevertrouwd. Je staat voor kwaliteit!

Daarnaast is er natuurlijk de vrijheid zelf ideeën en plannen in te brengen. Wij staan open voor nieuwe processen wat betreft planningen, processen en communicatie, kom maar op.

Weet jij hoe je orde aanbrengt, hou je van structuur & overzicht? Ben je punctueel, flexibel en zelfstandig? Houd je van lachen, creatieve geesten en ondernemerschap? Raak je niet snel in de stress, heb je dingen makkelijke onder controle en het belangrijkste: heb je zin in een hele grote geweldige uitdaging? Neem snel contact met ons op!

Wat breng je mee?

  • Minimaal HBO werk- en denk niveau;
  • Organisatorische ervaring;
  • Affiniteit met het opbouwen en onderhouden van relaties;
  • Kennis van contact- en agendabeheer;
  • Sterke administratieve vaardigheden;
  • Goed in het schrijven van pakkende mails, blogs en Social Mediaberichten;
  • Perfecte beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Een pré is kennis hebben van Mailchimp, Office 365, WordPress, PowerPoint en teamleader.

Je past goed binnen Netwerkpro als je het als een uitdaging ziet te werken binnen een groeiende organisatie met een groeiend sterk netwerk. Je bent iemand die ziet wat er moet gebeuren en daar ook zelf verantwoording over draagt.  Je kan goed omgaan met een flexibele en vrije omgeving, maar weet goed structuur aan te brengen.

Wat zijn de voorwaarden?

Startdatum: zo snel mogelijk
Aantal uren: 16-24 uur per week (in overleg)
Salaris: in overleg

Enthousiast?

Stuur uiterlijk 10 mei 2019 een mail met CV en motivatiebrief ter attentie van Sophie Koopmans () waarin je duidelijk maakt waarom jij de aangewezen persoon bent voor deze functie. Bij vragen over de vacature kun je vanaf vandaag contact opnemen met Sophie Koopmans via 06 142 261 01.

 

 

 

 

Meld je aan als mentor of mentee

Dan nemen wij contact met jou op voor meer informatie!
Inschrijven