Binnenkort starten wij met een nieuw project waarbij we 15 vrouwelijke statushouders in Amsterdam mogen begeleiden naar een betaalde baan. En er zijn nog enkele plekken over!

Facts

Deelnemers | 15 vrouwen
Doelgroep | vrouwelijke statushouders in Amsterdam
Doel | een betaalde baan in de zorg, hospitality of retail

Van maart tot en met mei krijgen de dames trainingen in empowerment, solliciteren en presenteren. Gedurende het programma worden zij persoonlijk begeleid door een mentor uit ons netwerk. De mentor helpt de deelneemster bij het aanbrengen van focus en geeft praktische ondersteuning bij bijvoorbeeld het maken van een CV. Tijdens het programma werken de dames wekelijks toe naar het moment dat zij stage gaan lopen bij een van onze partners. En zijn na afloop van deze proefperiode beide partijen tevreden? Dan resulteert dit in een arbeidsovereenkomst voor betaald werk!

Nog enkele plekken vrij!

Bent u werkzaam bij gemeente Amsterdam en kent u een vrouw die graag aan ons programma mee wilt doen? Meld uw klant snel aan, er zijn nog enkele plekken vrij voor dit project. U kunt haar aanmelden via het inschrijfformulier: klik hier. Belangrijk om te weten is dat het taalniveau minimaal B1 moet zijn om onze trainingen goed te kunnen volgen.

Kennismakingsochtenden

Vrijdag 28 februari en dinsdag 3 maart mogen de deelnemers en geïnteresseerden langskomen om kennis te maken met Netwerkpro, het programma en met elkaar!

Datum | Vrijdag 28 februari en dinsdag 3 maart
Tijd | Tussen 9.30 uur en 12.00 uur
Locatie | Netwerkpro kantoor, Derde Oosterparkstraat 138A Amsterdam

We hopen je hier te zien!

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met programmamanager Hester Wolrich – Hester.Wolrich@netwerkpro.org┬á

 

Meld je aan als mentor of mentee

Dan nemen wij contact met jou op voor meer informatie! Inschrijven