Ben jij op zoek naar een plek waar je aan jouw talent kan werken én praktijkervaring kan opdoen?
Ben je tussen de 18 en 30? Meld je dan aan voor Prosocial. Een super kans om te werken aan jouw kwaliteiten en zichtbaar te worden op de arbeidsmarkt. In drie maanden tijd ga je in een diverse groep met andere jongeren aan de slag!


Prosocial is een project waarbij wij jonge statushouders en jongeren die al langer in Amsterdam wonen de kans geven om met hun talent aan de slag te gaan. En jij kan hieraan mee doen!

Wat ga je doen?
Door middel van vrijwilligerswerk lever je een bijdrage aan je buurt, op een professionele manier. De plek waar jij aan slag gaat noemen we spaces’ en hier krijg je de kans om onder begeleiding van Prosocial jouw talenten in te zetten om echt een verschil te maken.

TRAININGEN | In een groep van ongeveer 15 jongeren krijg je trainingen in jouw kwaliteiten, talenten en gaan we aan de slag met een professioneel profiel en cv. Dit duurt een maand!

SPACES | Daarna vinden de spaces plaats op diverse locaties in Amsterdam West & Zuid Oost. Een de spaces is in de zorg en hier kun je meer leren en ervaringen op doen in werken in de zorg! En bijdragen met jouw jonge geest en leuke ideeën. De andere ‘space’ geeft mogelijkheid om samen te werken in een creatieve/ technische omgeving. In deze ‘Space’ krijg je de kans om zelf jouw ideeën in te vullen. Denk bijvoorbeeld aan een blog schrijven, de tuin een facelift geven, dansen met ouderen of koken met ouderen.

Ben of ken jij een jongeren voor wie dit een perfecte kans is?
Meld je dan aan via: aanmelding@netwerkpro.org of mail voor vragen over het project naar: sabine.nelissen@netwerkpro.org. Het project duurt drie maanden en inschrijving is vanaf nu mogelijk, geef je zo snel mogelijk op en we nemen contact met je op! Reken erop dat je ongeveer 4 tot 16 uur per week bezig bent met Prosocial!

BE SOCIAL LIKE A PRO ! Draag bij aan jouw buurt, aan je eigen ontwikkeling en vergroot je netwerk.

Meld je aan als mentor of mentee

Dan nemen wij contact met jou op voor meer informatie! Inschrijven