Heb jij het al gehoord? Arine Huijboom, oprichter van Netwerkpro, is genomineerd voor de Libelle STER-verkiezing. Wat houdt het in en wil je ook stemmen? Lees snel verder!

Libelle zette tien inspirerende vrouwen in de spotlights die bijdragen aan arbeidsparticipatie. Een van deze sterke vrouwen wint een speciaal ontworpen wisselster.

Lees hier een gedeelte uit het interview:

“Toen mijn kinderen naar school gingen, viel het me op dat er vrouwen met allerlei kwaliteiten op het schoolplein stonden, maar dat de gesprekken vooral over de kinderen gingen. Ik vond het zonde, er stond daar zo’n rijk potentieel netwerk met mensen die elkaar verder konden helpen! Met die gedachte begon ik het platform waar vrouwen met elkaar in contact kunnen komen. Het was een succes, maar ik wilde dat het zou groeien. Met Netwerkpro helpen we werkloze vrouwen en nieuwkomers in hun zoektocht naar werk, participatie en inburgering. Wie vanuit een moeilijke positie weer aan het werk wil, heeft vaak een duwtje in de rug nodig. Met het netwerk, trainingen, cursussen en stages en een lokale mentor stomen we vrouwen (opnieuw) klaar voor het werkende leven en een zelfstandige toekomst.”

Breng je stem uit op Arine en help ook onze eigen Netwerkpro-ster naar de top!

Klik hier en stem op Arine!

 

 

 

Meld je aan als mentor of mentee

Dan nemen wij contact met jou op voor meer informatie! Inschrijven