Deelnemer

Ben jij al Netwerkproof?

Neem deel aan een van onze programma’s en word Netwerkproof. Vergroot jouw kansen op de arbeidsmarkt, door het opbouwen van een professioneel netwerk. 

Waarom?

Netwerkpro biedt jou de kans om zichtbaar te worden bij verschillende netwerken en bedrijven. Doordat je in een groep met anderen leert van elkaars ervaringen én training krijgt van onze top trainers, werken we samen naar een volgende stap in jouw carrière. Wat je leert in de trainingen breng je gelijk in praktijk! Een persoonlijke mentor begeleidt jou bij de juiste focus, al je vragen over (net)werken en daagt je uit om te durven. Als deelneemster krijg je bij ons persoonlijke aandacht, wij zijn een kleine, informele organisatie waar iedereen altijd welkom is voor vragen, tips, tops of gewoon voor een praatje. Door terugkerende events van bijvoorbeeld het Vrouwen aan de Amstel netwerk, blijf je verbonden aan onze organisatie. Een duurzame manier van werk zoeken en aan het werk blijven! Je kunt altijd terugvallen op het steeds groter wordende netwerk en natuurlijk op (oud-) deelneemsters en mentoren.

Voor wie?

  • Gemotiveerde vrouwen die opzoek zijn naar werk;
  • Die klaar zijn om op een vernieuwde wijze solliciteren;
  • En passen binnen een van onze doelgroepen.

Wij hebben verschillende programma’s voor verschillende doelgroepen:

AMSTERDAM
– Jonge vrouwen met een MBO, HBO of WO diploma t/m 31 jaar
– Alleenstaande moeders t/m 31 jaar
– Statushouders van alle leeftijden

HAARLEM, ZANDVOORT & VELSEN
– Vrouwen met een bijstandsuitkering van alle leeftijden

 

Projecten najaar 2020 regio Kennemerland

Regio Kennemerland – in het najaar van 2020 gaan wij verder met de projecten voor bijstandsgerechtigden in regio Kennemerland. Via ons empowerment- mentor- en netwerkprogramma activeren wij vrouwen op de arbeidsmarkt.

Benieuwd naar deze projecten of wil jij zelf deelnemen? Meld je aan via de website of mail voor vragen naar: Hester.Wolrich@netwerkpro.org

Impressie events & programma

 

 

 

Projecten najaar 2020 groot Amsterdam

Amsterdam – Binnenkort starten wij nieuwe projecten voor vrouwelijke statushouders in Amsterdam waarbij de vrouwen stappen zetten richting de arbeidsmarkt.

Wil je meer weten over deze projecten? Mail voor vragen naar onze programmamanager van Amsterdam: Hester.Wolrich@netwerkpro.org

 

Meld je aan als mentor of mentee

Dan nemen wij contact met jou op voor meer informatie! Inschrijven

Vragen over Netwerkpro?

Derde Oosterparkstraat 138A

1092 EC Amsterdam

Arine Huijboom

020 894 89 33

Privacyverklaring

Klachtenreglement