Deelnemer

Ben jij al Netwerkproof?

Neem deel aan een van onze programma’s en word Netwerkproof. Vergroot jouw kansen op de arbeidsmarkt, door het opbouwen van een professioneel netwerk. 

Waarom?

Netwerkpro biedt jou de kans om zichtbaar te worden bij verschillende netwerken en bedrijven. Doordat je in een groep met anderen leert van elkaars ervaringen én training krijgt van onze top trainers, werken we samen naar een volgende stap in jouw carrière. Wat je leert in de trainingen breng je gelijk in praktijk! Een persoonlijke mentor begeleidt jou bij de juiste focus, al je vragen over (net)werken en daagt je uit om te durven. Als deelneemster krijg je bij ons persoonlijke aandacht, wij zijn een kleine, informele organisatie waar iedereen altijd welkom is voor vragen, tips, tops of gewoon voor een praatje. Door terugkerende events van bijvoorbeeld het Vrouwen aan de Amstel netwerk, blijf je verbonden aan onze organisatie. Een duurzame manier van werk zoeken en aan het werk blijven! Je kunt altijd terugvallen op het steeds groter wordende netwerk en natuurlijk op (oud-) deelneemsters en mentoren.

Voor wie?

  • Gemotiveerde vrouwen die opzoek zijn naar werk;
  • Die klaar zijn om op een vernieuwde wijze solliciteren;
  • En passen binnen een van onze doelgroepen.

Wij hebben verschillende programma’s voor verschillende doelgroepen:

AMSTERDAM
– Jonge vrouwen met een MBO, HBO of WO diploma t/m 31 jaar
– Alleenstaande moeders t/m 31 jaar
– Statushouders van alle leeftijden

HAARLEM
– Vrouwen met een bijstandsuitkering van alle leeftijden

 

Start programma 'Boost your talent'

Amsterdam – In november starten wij weer met een nieuw programma voor jonge vrouwen met een MBO/HBO/WO diploma! Dit is de tiende editie, dus dat wordt speciaal! Als onze top trainsters, mentoren en het netwerk staan klaar om jouw talent een boost te geven.

Klaar voor een (her) nieuwde start op de arbeidsmarkt? Meld je aan via de website of mail voor vragen naar: sophie@netwerkpro.org

 

 

Impressie events & programma

 

 

 

Start programma 'Talent naar de Top'

Haarlem – Op donderdag 22 en 29 november zijn de kennismakingsochtenden voor het mentor- en sollicitatieprogramma in Zandvoort voor vrouwen met een bijstandsuitkering. Het voorjaar van 2018 in Haarlem was een groot succes, waarbij veel vrouwen aan het werk zijn gegaan!

Wil jij weer aan de slag met betaald werk? Meld je aan voor volgend jaar via de website of mail voor vragen naar: manon@netwerkpro.org

 

 

Meld je aan als mentor of mentee

Dan nemen wij contact met jou op voor meer informatie!
Inschrijven

Vragen over Netwerkpro?

Derde Oosterparkstraat 138A

1092 EC Amsterdam

Arine Huijboom

06 215 410 00

Privacyverklaring