Deel jouw ervaring, netwerk en kennis als persoonlijke mentor en begeleid een super gemotiveerde vrouw die graag onafhankelijk wordt en uit de bijstand wil. – In Haarlem
Maak deze vrouw wegwijs op het gebied van (net)werken en ga samen opzoek naar kansen. Ontwikkel zelf je coaching skills, vergroot je netwerk en leer vooral ook veel van de deelneemster die jij begeleidt met haar persoonlijke verhaal! Hoe werkt het?


Onze ambitie is om komend jaar tenmimste 60 vrouwen uit de bijstand naar werk te begeleiden in Haarlem. Omdat wij elke deelneemster de kans willen bieden op hulp en begeleiding van een vrouwelijke mentor in Haarlem, doen wij graag een beroep jou!

‘Mentor zijn, kan ik dat wel? Wat heb ik ze nou te brengen? En what’s in it for me? Heel veel blijkt uit de feedback van mijn mentees. De dingen die voor mij vanzelfsprekend zijn, zijn eyeopeners voor werkzoekende vrouwen. Om terug te horen dat je iemand weer een stap op weg hebt geholpen in haar ontwikkelproces is machtig mooi. En het mes snijdt aan twee kanten; ik leer ook van hen en krijg een bak met energie voor terug. – Ervaring van Selly Wunderlink die al 2,5 jaar mentor is bij ons:

Wat houdt mentor zijn in?
– Je wijst de mentee (alleenstaande moeder/vrouw in de bijstand) weg op de arbeidsmarkt (voor een periode van 16 weken)
– Je deelt je kennis, ervaring en netwerk met haar;
– Je helpt haar met het aanbrengen van focus;
– Je zorgt dat zij weer in haar kracht komt!

En daarnaast…:
– Krijg je zelf meer vaardigheden in het coachen en begeleiden;
– Vergroot je jouw netwerk en leer je van anderen;
– Zijn er bijeenkomsten waarbij mentoren ervaringen delen;
– Kun je deelnemen aan de activiteiten van Netwerkpro


Ben jij geïnteresseerd om mentor te worden? En klaar om een werkzoekende vrouw mooie kansen, connecties en zichtbaarheid te geven op de Haarlemse arbeidsmarkt? Meld je dan snel aan via de site! Manon Kors neemt dan contact met jou op voor verdere informatie.

 

 

 

Meld je aan als mentor of mentee

Dan nemen wij contact met jou op voor meer informatie!
Inschrijven