Heb jij je al aangemeld voor komende VadA inspire op 5 februari?
Wat is jouw grootste zakelijke uitdaging in 2019? Hoe bereik jij als vrouwelijke ondernemer of leidinggevende komend jaar meer business results? Hoe zet je jouw kwaliteiten om in concreet resultaat? Belangrijke vragen om het nieuwe jaar succesvol in te gaan.


**** Kom naar de VadA inspire avond op dindag 5 februari***
en laat je prikkelen door de tips, tricks en inzichten van de authentieke Esra Colastica. Met haar no-nonsense en resultaatgerichte werkwijze gaat ze aan de slag met jouw business uitdagingen en doelen voor het komende jaar. Meld je aan door een mail te sturen naar: aanmelding@netwerkpro.org

Over Esra Colastica 
Esra helpt zeer toegewijde vrouwelijke ondernemers binnen zeer korte tijd krachtige resultaten te behalen in zowel hun bedrijven als in hun persoonlijke leven.

Over de workshop Business Results in 2019
De workshop ‘Business results’ gaat over de ideale basisstructuur voor ieder succesvol bedrijf en succesvolle manager,. Slechts 20% van alle startende ondernemingen bestaat na 3 jaar. Slechts 10% is significant financieel succesvol. Wat doet deze 10% nu anders dan de rest? En hoe kun jij als vrouwelijke ondernemer en leider met deze kennis het verschil maken in jouw bedrijf of functie. Op een praktische wijze krijg je bewezen tools die je direct in jouw bedrijf kunt toepassen.

**** PROGRAMMA ****

Om 19:30 heten we je welkom in het House of Watt. We starten direct met persoonlijke pitches van onze Netwerkpro deelneemsters waarna ze een certificaat uitgereikt krijgen uit handen van hun mentoren.

Om 20:00 start Esra Colastica met haar workshop ‘Business Results’. Vanaf 21:30 proosten we natuurlijk op een succesvol 2019 tijdens de netwerkborrel!

Ben je erbij? Zet je dan aanwezig op onze meetup.

Of stuur een mail naar: aanmelding@netwerkpro.org met: ja, ik kom naar de VadA inspire op 5 februari.

We zien je daar!

Meld je aan als mentor of mentee

Dan nemen wij contact met jou op voor meer informatie!
Inschrijven