Een mooie kans voor Netwerkpro! Het netwerk van Zonta zet zich in voor onze projecten in Haarlem.
Super dankbaar zijn wij dat Zonta Zuid Kennemerland zich inzet voor de projecten van Netwerkpro in Haarlem. Loop zelf ook mee tijdens de bloemencorso op 13 april in Haarlem langs de prachtige binnenstad door de mooie historische straatjes. Hoe werkt het? Lees snel verder en zorg dat je het niet mist!


Zonta Kennemerland Zuid is trots het mooie project van Netwerkpro te ondersteunen in 2019

Zonta  Kennemerland Zuid is onderdeel van Zonta International, een wereldwijd service-netwerk van vrouwen dat zich inzet voor de ontwikkeling en vrijheid van vrouwen zodat zij de kans krijgen om volwaardig mee te doen aan de maatschappij. Wij doen dat door fundraising en door kennis en vaardigheden in te zetten.

Dit jaar hebben wij ervoor gekozen ons goede doel dicht bij huis te houden, in Haarlem. Met medewerking van de gemeente Haarlem organiseren wij een benefietwandeling in het centrum Haarlem, Van Haarlem voor Haarlem, op de avond van de wereldwijd bekende aankomst van het Bloemencorso, zaterdag 13 april 2019.

Het doel van Netwerpro sluit naadloos aan op dat van ons. Dus ja, Zonta Kennemerland Zuid helpt Haarlemse vrouwen graag aan een autonome toekomst en draagt de opbrengst van de Zonta Walk grotendeels op aan de Haarlemse editie van Netwerkpo.

Over de Zonta Walk
Zonta Walk Haarlem: wandelen door de oude binnenstad én genieten van verrassende acts

Op 13 april a.s. organiseert Zonta Kennemerland Zuid  een gloednieuw evenement dat je niet wilt missen:

 De Zonta Walk Haarlem. Een avondwandeling van 3 kilometer door de mooiste straatjes van historisch Haarlem waarbij je onderweg steeds weer wordt vermaakt met een optreden of act.

Zelfs wie Haarlem goed kent kan nu nog nieuwe, prachtige plekjes ontdekken en wordt verrast door verschillende (Haarlemse) artiesten. De circa 12 optredens zijn zowel op binnen- als buitenlocaties te vinden en zijn zeer divers; muziek, dans, toneel, poëzie, acrobatiek, er zit van alles bij.

Aansluitend aan de wandeling kan ieder ook nog eens genieten van de intocht van de verlichte praalwagens van het Bloemencorso aan de Gedempte Oude Gracht.

Iedereen kan meelopen met de Zonta Walk Haarlem: jong en oud, sportief en ongetraind, alleen, met vrienden, familie of collega’s.

Actuele informatie als aanvang, prijs e.d. vind je op

Zontakennemerlandzuid.nl

facebook.com/zontakennemerland/

TIP: combineer je wandeling met een special Zonta diner in 1 van de meewerkende restaurants in Haarlem

Meld je aan als mentor of mentee

Dan nemen wij contact met jou op voor meer informatie!
Inschrijven