Skip to content

Kennis maken met Aislinn

We willen je voorstellen aan onze kersverse projectleider Aislinn Sullivan Suárez

Aislinn is geboren en getogen op de Canarische eilanden. Voor de liefde is ze drie jaar geleden naar Nederland verhuisd. Ondertussen is er meer dan liefde wat haar hier houdt, ze voelt zich erg thuis in Amsterdam. Sinds jonge leeftijd wist ze dat ze weg zou gaan van Gran Canaria. Het is prachtig, maar het is en blijft een eiland. En Aislinn wilde de wereld verkennen.

Op de Universidad de Las Palmas de Gran Canaria heeft ze een dubbele graad behaald in Rechten en Bedrijfskunde en tussendoor volgde ze een Bachelor in Business Enterprise aan de University of Birmingham. Kortom, een actieve en ambitieuze vrouw.

Na haar studie begon Aislinn met werken voor een Spaanse NGO, Barrios Orquestados, die muzikale uitvoeringen maakt met kinderen uit gemarginaliseerde wijken. Nog steeds werkt ze een dag per week voor hen.

Haar hart ligt bij het sociale werk – ze wil werken voor en met mensen. Netwerkpro spreekt haar extra aan vanwege de focus op vrouwenempowerment. Ze kon direct in het diepe duiken met het bezoek van onze Europese partners en de projecten die in volle gang zijn in Velsen en Amsterdam.

Een geweldige aanwinst, welkom bij ons team Aislinn!

Back To Top