skip to Main Content

INTERNATIONALE
PROJECTEN

Netwerkpro is internationaal actief in verschillende innovatieve projecten.

WINGS: SOCIAL AND ECONOMIC EMPOWERMENT OF MIGRANT WOMEN

De komende twee jaar ondersteunen wij in Europa 360 vrouwelijke nieuwkomers, samen met partners in Cyprus, Spanje, Malta, Italië en Griekenland…….

WOMEN4INTEGRATION

 

In februari starten wij met organisaties in Italië, Spanje en Zweden met een ambitieus project. Het doel van W-IN is om de economische en sociale integratie van……

EUROPEES PROJECT WINGS

EUROPEES PROJECT WINGS

De komende twee jaar ondersteunen wij in Europa 360 vrouwelijke nieuwkomers, samen met partners in Cyprus, Spanje, Malta, Italië en Griekenland.

Met deze partners zijn wij eind 2020 gestart met WINGS: ‘Social and economic empowerment of migrant women’. Een innovatief en ambitieus project om 360 vrouwelijke nieuwkomers sociaal en economisch zelfstandig te maken. Daarnaast krijgen professionals in het volwassenenonderwijs met het project de middelen aangeboden om hieraan bij te dragen. Iedere partner heeft eigen expertise op het gebied van onderwijs, integratie en empowerment van nieuwkomers.

Met WINGS wordt een platform gecreëerd voor de uitwisseling van goede voorbeelden en het in beeld brengen van activiteiten, met als doel om duurzame impact te bereiken. Het project wordt mogelijk gemaakt door Erasmus+.

 

Download Projectflyer                                                   Download Projectpresentatie

Lees hier binnenkort meer over de ontwikkelingen van dit project en blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

WOMEN4INTEGRATION

WOMEN4INTEGRATION

In februari starten wij met organisaties in Italië, Spanje en Zweden met een ambitieus project. Het doel van W-IN is om de economische en sociale integratie van kwetsbare vrouwelijke migranten te ondersteunen – met name zij die in grote Europese steden wonen.

In dit tweejarige projecten zullen de partners trainingsprogramma’s organiseren en best practices uitwisselen. Wij dragen zo bij aan empowerment, participatie in de buurt en professionele vaardigheden en connecties. In de partnerlanden zullen in totaal 300 vrouwen het traject doorlopen.

Dit project wordt mogelijk gemaakt door het Asylum, Migration and Integration Fund van de Europese Unie.

Lees hier binnenkort meer over de ontwikkelingen van dit project en blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Back To Top