Skip to content

Kennismaken met trainer Muriël

We willen je graag voorstellen aan Muriël Dalmunder, ze maakt deel uit van het kernteam en daar zijn we heel blij mee.

“Aloha, ik ben Muriël, moeder van Max, partner van Mike. In het dagelijks leven begeleid ik mannen en vooral vrouwen om hun ware potentieel te leven vanuit verbinding met hun essentie en purpose.

Ik vind dat iedereen het verdient om gelukkig te zijn en daarom werk ik met veel liefde samen met Netwerkpro.
Voor Netwerkpro verzorg ik de Empowerment training waarin ik deelnemers help om weer in hun kracht te gaan staan door gebruik te maken van de kracht van gedachten en overtuigingen, kernkwaliteiten en weer durven dromen en doelen stellen.
De deelneemsters aan het programma van Netwerkpro vind ik altijd heerlijk om mee te werken omdat ze gemotiveerd zijn en in hele korte tijd een grote positieve verandering doormaken. En vaak ook echt een stap maken naar (vrijwilligers)werk of een opleiding.
Dan ben ik altijd super gelukkig dat ik een steentje heb mogen bijdragen.”
Back To Top