Skip to content

Regie over je toekomst

We zijn verheugd om te melden dat onze empowerment training Regie over je toekomst in volle gang is in Amsterdam-Oost en West. We vroegen Muriël Dalmulder, de trainer van de groep in Buurthuis Archipel, Amsterdam-Oost  haar ervaring met ons te delen.

Dit is haar fantastische belevenis:

“Het sneeuwbaleffect en de kracht van vrouwen die samenkomen, delen en leren.

Als een van de dankbare trainers van de stichting Netwerkpro deel ik met liefde mijn ervaringen over de huidige training Regie over je Toekomst.

Ik kom in mijn werk in aanraking met een grote diversiteit aan mensen, plekken en onderwerpen en wel komt de kern altijd op hetzelfde neer. Hoe kunnen we weer verbinden met de kracht, de essentie, die eenieder in ons heeft en die we soms door met name de uitdagingen van het leven vergeten en van daaruit weer verbinden met anderen en met de natuur.

Deze training, waarin we vrouwen van alle leeftijden weer verbinden met 8 pilaren van

kracht (o.a. mindset, overtuigingen, gedachtenkracht en veerkracht), een trainingsprogramma wat door en met de trainers van Netwerkpro is ontwikkeld, is altijd weer zo uniek. Uniek omdat ik juist daar in aanraking kom met de meest krachtige persoonlijkheden ooit. Vrouwen die juist door de intens diepe dalen van het leven, de uitdagingen en trauma’s door verbinding met elkaar en met de juiste tools, zo snel opveren en opbloeien dat is toch altijd weer zo bijzonder.De sfeer op de locatie van buurthuis Archipel, waar Civic voor mooie programma’s zorgt draagt ook zeker bij aan het overal succes van het programma.

We begonnen met 2 vrouwen en door like attracts like, de kracht van onze energie en samen kwamen er elke training weer nieuwe vrouwen bij. Zien groeien, doet groeien. De kracht van deze training zit onder andere in het besef dat ze niet alleen zijn in hun uitdagingen, de kracht die deze vrouwen zich weer mogen herinneren, en die ze door deze met elkaar te delen voor iedereen tot een stroomversnelling in hun groei en transformatie zorgt.  Een van de deelneemsters heeft zelfs tijdens de training een sollicitatiegesprek kunnen oefenen waardoor ze bij het echte sollicitatiegesprek zo in haar kracht stond dat ze is aangenomen.

Voor mij is dit een van de dankbaarste journeys die ik juist met deze ‘vulnerable en super powerful vrouwen mag afleggen. We leren allemaal zoveel van elkaar en staan samen zo sterk dat de enige weg die nog open is, de weg naar een autonome toekomst is. Thanks Netwerkpro for having me and doing this work. More of this please….

Muriël. Be Happy. Be Bright. Be You!”

Het programma wordt mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Op de foto staat Muriël samen met de coördinator van de training Aliaa Alnouri. Dankbaar en trots op ons team zijn we!

Back To Top