Skip to content

Zorgpoort opnieuw van start in Velsen!

Ons succesvolle programma Zorgpoort is opnieuw van start in gemeente Velsen. De naam zegt het al: in dit programma ligt de focus op werken in de zorg. Deelnemers leren over hun eigen kwaliteiten en vaardigheden en hoe zij deze kunnen inzetten op de arbeidsmarkt. Trainingen in vakspecifieke vaardigheden gaan onder andere over communicatie met cliënten en de (Nederlandse) arbeidscultuur. Tijdens de werkervaringsperiode doen deelnemers laagdrempelig ervaring op op de werkvloer, onder begeleiding van Netwerkpro. Met als doel: een baan met toekomst!

De kennismakingsbijeenkomst werd geopend door wethouder Velsen Marianne Steijn. Oud-deelnemer Pamela van de Werf vertelde over haar ervaringen met Netwerkpro en werken bij Zorgbalans. Ze gaf aan dat de trainingen in een groep haar veel zelfvertrouwen hebben gegeven waardoor ze makkelijker de stap naar werk durfde te zetten.

We zien uit naar een inspirerend programma!

Het programma Zorgpoort is in samenwerking met de gemeente Velsen, AnoekWeijers van Straten van Zorgbalans en Netwerkpro.

Op de foto van links naar rechts Arine Hujiboom, Marianne Steijn, Pamela van de Werf en Anoek Weijers van Straten. Oktober 2021

Back To Top